Искаме Иван Гешев да ни проверява по абсолютно всички казуси“,

...
Искаме Иван Гешев да ни проверява по абсолютно всички казуси“,
Коментари Харесай

Кирил Петков: С ДБ имаме мандат от националния ни съвет за общо явяване на изборите


„ Искаме Иван Гешев да ни ревизира по безусловно всички проблеми “, твърди някогашният министър председател

„ С „ Демократична България ” имаме мандат от националния ни съвет за общо явяване на изборите. Със „ Спаси София ” за локалните избори сигурно “, сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Кирил Петков пред БТВ.

Според него самостоятелните борби са доста сложни, тъй като задкулисието било едно.

„ Трябва да създадем общ фронт. Не единствено обещавахме нулева корупция, само че и изпълнихме това. Това беше и повода да паднем “, разгласи той Петков.

„ Ние сме за безспорни инспекции, желаеме Иван Гешев да ни ревизира по безусловно всички проблеми, тъй като сме сигурни, че няма нищо, което да сме създали неверно. Това бяха измислени неща и ние ги наричахме “борисовки ”. Готови сме да дадем всякаква информация, с цел да се проверяват всички случаи ”, сподели Петков.

Той разяснява и това за какво не са отишли на срещата със социалистите за третия мандат.

„ Няма по какъв начин да бъдем част от ръководството и да сме в една коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, в случай че са решили това да са техните нови сътрудници. На тази маса нямахме място. Заедно с “Демократична България ” декларирахме, че сме подготвени да се срещнем с Българска социалистическа партия. Разговорите не са единствено за мандати ”, сподели Петков.

Посредниците, през които България е запасявала Украйна, са държавни управления на страни от НАТО или компании, зад които тези държавно управление стоят, съобщи Петков.

Във основен миг българската промишленост е помогнала на Украйна през други страни на НАТО, твърди той.

“Най-хубавото е, че вносът на оръжия за Украйна се е получавал гратис. Средствата не са идвали от Украйна. Ние печелим, нашите сътрудници, които финансират тези продажби застават откъм гърба. Ние не поемаме риска за директния експорт ”, счита Петков.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР