Искаме да запазим всеки момент от лятото с най-хубавата снимка,

...
Искаме да запазим всеки момент от лятото с най-хубавата снимка,
Коментари Харесай

Джаджи за наистина добро селфи

Искаме да запазим всеки миг от лятото с най-хубавата фотография, само че от време на време няма кой да ни снима? Разбира се, че това не е проблем, въпреки всичко сме се усъвършенствали в селфитата . Но и те, като част от манията по технологиите, отварят нова ниша за разнородни артикули.

Така че, време е да се обзаведем с най-полезната съгласно нас джаджа и да тръгваме на лов за щури селфита. Ето и нашите оферти.

Светещ кръг

Това приспособление не е ново, само че в никакъв случай не е късно да изпробваме по какъв начин работи. Предназначено е са селфита при по-слаба светлина, което го прави супер за клуба или за нощ на плажа.

Рингът (Selfie ring light) се закача в горната част на телефона, към предната камера. Нагласяме мечтаното от нас равнище на осветеност (ако има сходна функция) и позираме за следващото селфи. Нищо комплицирано, а и цената е ниска.

Публикация, споделена от onlinegadget2018 (@onlinegadget2018) на Окт 13, 2017 в 8:56 PDT

За кучето

Снимките с домашните любимци несъмнено са едни от най-харесваните в обществените мрежи. Но всеки, който има куче, знае какво изтезание е да го накараме да театралничи и да стои спокойно няколко секунди , с цел да си създадем селфи.

Е, с Pooch Selfie Phone Case задачата е с една концепция по-лесно, тъй като има какво да притегля вниманието на четириногото. Специалният калъф е с тенис топка , която стои в горната част на телефона и кара кучето да гледа все в нея, очаквайки да я хвърлим нанякъде. Малко ловкост от време на време не е непотребна.

Публикация, споделена от Pooch Selfie ™ (@poochselfie) на Юли 5, 2018 в 1:22 PDT

Лепнат за теб

Джаджата GripSnap рабoти с магнит и ни разрешава да закачим телефона си за всяка железна повърхнина . След това просто нагласяме таймера и позираме за фотография.

Изобретението, което намерихме в KickStarter, може сполучливо да използваме и като статив за пейзажи при понижена осветеност, както и за заснемани на видеоклипове.

Публикация, споделена от Gadget Flow (@gadgetflow) на Авг 28, 2014 в 11:56 PDT

Срещу гравитацията

Още едно приспособление, което залепва на всевъзможни места, единствено и единствено да ни обезпечи съвършена фотография. Anti Gravity Phone Case на Mega Tiny е разполагаем за разнообразни модели телефони. Всяка гладка повърхнина се трансформира в подложка и можем да нагласим височина и ъгъл, под който желаеме да се снимаме .

Публикация, споделена от INVENTIONS INSIDER (@thisisinsiderinventions) на Май 8, 2018 в 7:25 PDT

Дистанционно

По-скъпите селфи стикове идват в комплект с отдалечено. Благодарение на него не се чудим по какъв начин да натиснем копчето за снимаме без да изглеждаме много необичайно на фрагмента.

Публикация, споделена от Gadget_dream (@gadget_dream) на Сеп 12, 2016 в 10:36 PDT

Затова е добра концепция да си купим сходно отдалечено (като CamKix) и за смарт телефона. Нямаме потребност от селфи стик , просто свързваме посредством Bluetooth, нагласяме устройството и щракваме.

 Автономен селфи дрон за фанатици
Автономен селфи дрон за фанатици

Промяна в разпоредбите на играта

На последващо равнище

Ако селфитата в действителност са ни пристрастеност и сме подготвени да вложим една немалка сума в нея, то най-добре да си купим селфи дрон, който ще бъде постоянно до нас. В дословния смисъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР