Искаме да свалим правителството сега. Искаме да констатираме провала на

...
Искаме да свалим правителството сега. Искаме да констатираме провала на
Коментари Харесай

Крум Зарков: Искаме да свалим правителството сега

Искаме да свалим държавното управление в този момент. Искаме да установяваме неуспеха на ръководещите и те да понесат своята политическа отговорност. После следват предварителни избори.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков, който разяснява идния избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 ". "Криза има във всички браншове. Правителството няма ясна посока и цел. Виждаме какво се случва в последните 3 години. Действа се на правилото - да се сътвори нов проблем, с цел да забравим остарелия. Сега е по този начин с водната рецесия в Перник, само че образците са доста. Българска социалистическа партия ще отиде на всички места, където хората имат проблем и ръководството не се оправя. Сега хората в Перник имаха проблем и Българска социалистическа партия като виновна съпротива беше там ", добави Зарков.

Крум Зарков: Поговорката вода гази, жаден върви е държавна политика

"БСП търпи напредък и направи пробив на европейските и локалните избори. Достатъчно коментирахме миналите избори. Стана ясно, че има съществени проблеми в изборните правила. Не желая да се извинявам с това, само че тярбва да има смяна. Управляващите отхвърлят да слагат верните въпроси и по тази причина стигнахме дотук. В страната най-сериозния проблем е спазването и налагането на разпоредбите. Правителството не признава своите пропуски и постоянно търси виновността в някой различен ", безапелационен бе той.

Крум Зарков: Българска социалистическа партия направи пробив на изборите, макар репресиите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР