Искаме да спре унищожаването на българското земеделие, да не се

...
Искаме да спре унищожаването на българското земеделие, да не се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов изправи държавата срещу народа

Искаме да спре унищожаването на българското земеделие, да не се унищожава Сранджа. Искаме и тези, които към този момент пострадаха, да получат обективни компенсации. Това, което виждаме на митинга, е гневът на народа против страната. Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на митинга на животновъди пред Министерски съвет, оповестиха от партията.
 ninova-3  ninova-5  ninova-8  ninova-4
Тя съобщи, че другите претенции на левицата и на протестиращите са – да спре убиването на животни, до момента в който не се обясни в действителност ли става въпрос за чума.

„ Това, което им се предлага, е нищо по отношение на загубите, които претърпяха. Методиката, която се употребява не е обективна. Няма по какъв начин за една патица да се изплаща обезщетение от 250 лева, а за една овца – 190 лева Искаме да се направи стратегия „Странджа- Сакар“ за възобновяване на региона. Една жена от Шарково доскоро ми сподели: ”Те не убиха единствено животните, те убиха нас, фамилиите ни и България, по този метод ”, сподели още водачът на левицата.

Тя напомни, че Българска социалистическа партия желае оставката на министър Порожанов към този момент трети ден.

„ Нещата, към този момент отиват към премиера. Има ли министър председател в страната? Не може 15 дни да мълчи, до момента в който народът му се подвига на крайник против него и държавното управление му. Вече въпросът не е единствено за оставката на Порожанов, Бойко Борисов носи отговорност, че изправи страната против народа ”, сподели Корнелия Нинова.

„ Дойдохме с хората от Шарково и цяла България, тъй като желаеме да им помогнем. Това е българската храна, българското произвеждане, българската стопанска система. Това е животът на хиляди хора. Те имат потребност от поддръжка и ние би трябвало да сме до тях от самото начало ”, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР