Искаме да се разследва докрай и виновните да си понесат

...
Искаме да се разследва докрай и виновните да си понесат
Коментари Харесай

От Пирин: Виновните да си понесат последствията!

Искаме да се проверява до дъно и отговорните да си понесат следствията и отговорността, сподели изпълнителният шеф на благоевградския футболен клуб Пирин Таско Тасков, по отношение на вчерашния случай на стадион „ Христо Ботев “, при който пострада юноша.

В момента 19-годишният Владимир (Володимир) Будников е настанен в благоевградската болница ПУЛС и се чака да бъде съветван с гръбначен хирург, сподели Тасков. Все още не се знае дали и в кое лечебно заведение ще бъде превозен за следващо лекуване.

" Това е едно положително момче, той беше доброволец в нашата филантропична акция „ Автобуса на вярата “ и всички усещанията са, че това е едно възпитано и правилно момче. Дори в случай че е направил нещо, което е в прорез със законите, не това е метода, по който да бъде изведен от стадиона ", разяснява пред Българска телеграфна агенция изпълнителният шеф на Пирин.

Инцидентът стана през вчерашния ден, по време на второто полувреме на футболната среща сред Пирин (Благоевград) и Левски (София). В паузата сред двете полувремена Владимир Будников беше награден от кмета на Благоевград Илко Стоянов за присъединяване му в филантропичната задача на Пирин, с която бяха евакуирани към 30 бежанци от Украйна. Минути по-късно Владимир беше изведен с кола за спешна помощ от стадиона.

Преди мача са извършени две срещи с органите на реда, два пъти е правена ревизия на стадиона в Благоевград, уточни Тасков. Срещи са извършени и с Националния фенклуб на Левски, а в продажба са пуснати 1100 билета точно за да не се позволен произшествия, сподели още изпълнителният шеф на Пирин.

Освен Владимир, има данни и за потърпевша по време на дуела жена, която е с леки изгаряния от изстреляна сигнална ракета от бранша на гостите, сподели още Таско Тасков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР