Искаме да съобщим за изключително неприятен акт на посегателство върху

...
Искаме да съобщим за изключително неприятен акт на посегателство върху
Коментари Харесай

Пламна къщата на общински съветник от БСП в Борован, МВР обеща обективно разследване

”Искаме да съобщим за извънредно противен акт на посягане върху политически права на жителите. Тази нощ в град Борован е бил разпален неподвижен парцел на общински консултант от Българска социалистическа партия след продължителни закани да не участва на днешната сесия, на която ще бъде определен ръководителят на Общинския съвет на Борован ”, заяви националният представител от ”БСП за България ” Иван Иванов.
" Борован се разсъни ", с учудване би установил Хисто Ботев.

Депутатът от левицата Иван Иванов предложи процедура за чуване на вътрешния министър за ограниченията, подхванати за откриване на причинителите. По думите му, на общинския консултант от Българска социалистическа партия е бил подложен ултиматум да не участва на сесията или да гласоподава за избран претендент, след което е последвал палеж на негов парцел, заяви Dir.bg.

" Искаме да заявим, че Българска социалистическа партия ще отбрани всички, които са потърпевши от принуда, тъй като сега е впрегнат целият наказателен държавен уред, в това число и престъпният контингент, с цел да се мачкат неуместните на властта ", изрепчи се Иванов.

От трибуната на Народното събрание вътрешният министър Младен Маринов изясни, че е запалена входната врата на гараж, не е унищожено моторното транспортно средство, както и вратата.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца са го уведомили, че се прави оглед на местопроизшествието, изискват се материални доказателства, работи се с вероятно обвинени лица и с жертвата на този акт.

През цялата изборна акция има няколко такива похищения в т.ч върху претенденти на ГЕРБ и на Вътрешна македонска революционна организация, означи министърът. Маринов бе безапелационен, че не желае Министерство на вътрешните работи да бъде " вкарвано в политически диспути ".

Бойко Борисов помоли Българска социалистическа партия да му провеждат във вторник среща с претенденти за кметове от " левицата ", които са били " подложени на репресии " и в случай че се потвърди, че в действителност е по този начин, персонално ще се извини и ще вземе ограничения против нарушителите.

Корнелия Нинова разяснява пред публицисти: " Тези плоски номера - не на нас ". Човекът, който сътвори този модел и който изпраща държавните институции на сходни инспекции, в този момент ще се явява като избавител, иронизира Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР