Искаме да кажем, че ПП е първа политическа сила. България

...
Искаме да кажем, че ПП е първа политическа сила. България
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев: България ще се управлява от коалиция, ще бъдем диалогични

Искаме да кажем, че Политическа партия е първа политическа мощ. България ще се ръководи от коалиция. Това съобщи Кирил Петков от "Продължаваме смяната ".

Асен Василев на собствен ред прикани да се изчакат окончателните резултати.

Петков даде обещание да бъдат диалогични, ще работят с "Демократична България ", ще приказват с всички парламентарни групи без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Коалиция се реализира с договаряния, не чакаме те да са лесни, добави Асен Василев.

Според Кирил Петков задачите на "Продължаваме смяната " и "Демократична България " са близки. Независимо дали си ляв, център или десен - тези първи победи са значими, сподели Петков.

Допълни, че осъзнават, че на България ѝ би трябвало постоянно държавно управление. Успех може да има единствено с постоянно държавно управление, разговор и взаимни отстъпки, само че не на база оставаща корупция и неработеща правосъдна система, сподели Петков.

Имаме толкоз доста рецесии, че би трябвало да съставим най-знаещия и най-можещия парламент. "Продължаваме смяната " все още не са обсъждали съответни имена.

В нашата партия имаме доста положителни потенциали, ще съпоставим с потенциалите на другите съдружни сътрудници, добави още Кирил Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР