Искаме да дадем нов тласък на младежката структура на ГЕРБ

...
Искаме да дадем нов тласък на младежката структура на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветомир Паунов пред МГЕРБ-Плевен: Искаме да дадем нов тласък на младежката структура в областта

Искаме да дадем нов подтик на младежката конструкция на ГЕРБ в Плевен. За нас е значимо да чуваме младежите и техните позиции за ръководството на страната. С тези думи се обърна към представители на МГЕРБ-Плевен административният секретар на партията Цветомир Паунов.

Срещата в Плевен се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, предложени от здравните управляващи.



Цветомир Паунов прикани младежите да не се тормозят да изричат своите позиции.

Цветомир Паунов: Морално е изключените от ГЕРБ съветници в Плевен да изоставен Общинския съвет

„ Бъдете критици, при нас в ГЕРБ има място за всяко едно мнение. Вие сте бъдещето на България. За нас е значимо да споделяте концепциите си както за младежките политики, по този начин и за ръководството на страната “, съобщи пред МГЕРБ-Плевен Паунов.



Той посочи, че ГЕРБ е партията, която постоянно е давала път на младежите. „ Ние даваме опция на младежите да се развиват, да се потвърдят. Важно е само да сте непримирими към проблемите и да чувате гласа на хората “, показа административният секретар на ГЕРБ.



Паунов още веднъж акцентира нуждата от ежедневна връзка с жителите.

„ Вие можете да сте медиатор на редицата сполучливи политики на Бойко Борисов и държавното управление. Днес подправените вести се популяризират стремително. На тях ние отговаряме само с направеното и променения образ на България “, разяснява той.



(Снимки: Политическа партия ГЕРБ)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР