Искаме да бъде освободен директорът на РПУ Бяла Слатина –

...
Искаме да бъде освободен директорът на РПУ Бяла Слатина –
Коментари Харесай

От БСП поискаха оставката на шефа на РПУ Бяла Слатина заради палежи, предупредиха вътрешния министър

Искаме да бъде освободен шефът на РПУ Бяла Слатина – в противоположен случай ще прибегнем към искане зна оставка на вътрешния министър. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев по време на изключителна конференция в централата на партията.
Добрев се обърна към министъра на вътрешните работи и прикани: „ Моментално да насрочи инспекция на ОДМВР – Враца и да бъде освободен шефът на РПУ Бяла Слатина Красимир Йончев “.
" По негово време са осъществени всички побои и всички палежи в Бяла Слатина. Върнат е на работа преди 6 месеца и атмосферата в общината продължава да бъде същата “, разяснява още той и прикани мигновено да бъде възобновено спокойствието в село Галиче.
Добрев акцентира, че Българска социалистическа партия няма да разреши нито един от нейните членове, покровители, симпатизанти, да бъде унизен. „ Категорични сме, в противоположен случай ще прибегнем към искане на оставка на министъра на вътрешните работи “, добави още зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Добрев се обърна и към депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка нейна обява във " Facebook " - " Три часа от Благоевград до София. АПИ, кой почиства тази автомагистрала? Имена? Писна ми Борисов и ГЕРБ да са отговорни! "
„ Едно изказване на народния представител от ГЕРБ – тежката артилерия – дамата хала “.
Той обърна внимание, че постът единствено два часа откакто е бил написан, е бил свален от общественото пространство. „ Трябва да имаш смелостта да задаваш въпроси и смелостта да получаваш отговори за тях “, разяснява още Добрев.
„ Тези са същите, на които дадохте 1,3 милиарда лева, с цел да си приберат техниката. Не питайте кой чисти, а по какъв начин са извършени търговете, тъй като в случай че бяха извършени обикновено в една естествена страна, щеше да завоюват най-хубавите и пътищата щяха да са качествени и почистването нямаше да е на това равнище “, акцентира Добрев.
Зам.-председателят на Българска социалистическа партия напомни, че предходната седмица група от компании, които ръководят запас от близо 10 милиарда европейски средства, стачкуваха против опозицията.
„ Бяха извадили служащи и тежка техника, до момента в който босовете на компаниите бяха одобрявани на всички равнища в страната. Протестираха против това, че надали не опозицията плюе по сектора и че ги назоваваме корумпирани. Нищо сходно или в действителност нищо не са разбрали от това, което сме имали като изказване.
Ние сме недоволни от метода и от системата, която ръководи европейските средства. Ние не сме недоволни от служащите, от инженерите, които правят своята работа. Недоволни сме от метода, по който се разпореждат поръчките, от метода, по който се извършват и от метода, по който се одобряват най-после “, сподели Добрев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР