Искам в Русия!, това е казал френският актьор Жерар Депадийо

...
Искам в Русия!, това е казал френският актьор Жерар Депадийо
Коментари Харесай

Пийналият Депардийо: Искам в Русия!

Искам в Русия!, това е споделил френският артист Жерар Депадийо пред парижки служители на реда, хванали го да кара скутер след приложимост на алкохол, съобщи РИА Новости.

Базираната в Москва осведомителна организация, цитирайки медии от западноевропейска страна, е допълнила данните за случая с актьора.

След като е било открито, че Депардийо е управлявал моторното транспортно средство почерпен, той е бил отведен в сектор. Пред служителите на реда той е декларирал, че се отхвърля от Франция. "Искам в Русия! ", е споделил още артистът.

Както към този момент писахме изпълнителят на основната мъжка роля на кино лентата за имигранта от Франция в Съединени американски щати "Зелена карта ", при започване на 2013 година е получил съветско поданство след декрет на президента на най-голямата по територия страна в света Владимир Путин и се е записал в южния град Саранск, а през 2018 година е получил адресна регистрация в Новосибирск.

Депардийо не се е отказал от френското поданството. Той обаче на няколко пъти е изразявал желанието си да получи паспорти на други страни, в това число и Турция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР