Искам убиецът на Юлия да застане очи в очи с

...
Искам убиецът на Юлия да застане очи в очи с
Коментари Харесай

Бивш мъж на прегазена на пътя: Убиецът да обясни на дъщеря ни защо майка ѝ е мъртва

Искам килърът на Юлия да застане очи в очи с щерка ни и да и каже за какво майка ѝ е мъртва?! Така някогашният брачен партньор на 34-годишната Юлия, която бе прегазена на пътя Созопол-Приморско, прикани всеки, който има информация, да се свърже с него или с полицията.

,,Оставяш едно дете без майка си. Защо? От боязън. Аз по този начин го разбирам. Не го беше боязън да остави едно дете без майка. Ама в този момент го е боязън да се покаже. Поеми си отговорността!'', описа за Нова телевизия някогашния брачен партньор на трагично починалата жена.

В края на предходната седмица младата жена умря, откакто бе блъсната от два автомобила в границите на няколко минути. Шофьорът, който пръв я блъснал, още се търси. Няма очевидци на случилото се, с изключение на описа на таксиметров водач, както и показанията на втория лидер, който блъснал дамата малко преди да издъхне.

Тежка злополука сред Созопол и Приморско, 34-годишна жена почина

Юлия Ангелова е умряла след голям брой контузии. Тя бе майка на 9-годишно момиче. Цветелин Цеков е татко на детето и неин някогашен брачен партньор. Той е служител на реда и счита да търси истината до дъно за гибелта на майката на детето му.

Беше ми някогашна брачна половинка, само че ние с нея бяхме другари. Нищо, че сме разведени от 2011 година. Когато отидохме, колата ѝ беше паркирана в къмпинга. Дрехите ѝ в една каравана бяха. Сама е била. Ходила е на плаж. Нищо извънредно за нея. Тя обичаше морето, обичаше да плува. Дъщеря ми просто не пожела да отиде с нея. И тя отиде сама. Това е… Просто желая този човек да се покаже! Ако гледа и вижда всичко това, което го говорим…Нека да излезе! Нека да каже! Да каже какво се е случило, тъй като в случай че го изправя него против щерка ми… Би ли могъл да ѝ изясни какво става? Дали ще откри тези сили? Без да ѝ е баща…Не е почтено!, описа още мъжът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР