Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019

...
Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019
Коментари Харесай

Волен Сидеров поиска закриване на НСО

Искам службата Управление безопасност и охрана (Пето управление н, в този момент НСО, да се закрие! През 2019 година 40 млн. лева от парите на българските данъкоплатци отидоха за водачи и защита на държавните випове. За какво се харчат тези милиони? Какво прави тази работа, с изключение на да блъска неуместни кореспонденти и да гази деца по улиците? Това се показва в позиция на водача на "Атака " Волен Сидеров, разпратена до медиите от пресцентъра на партията .

"По-добре този непотребен масраф на 40 млн. лева да беше икономисан на българите. Хората не са длъжни да заплащат за лукса на министър председател, президент, началник на Народното събрание и впрочем. Защо медиите не приказват за бюджета на държавната защита? Говорителят на НСО споделя, че колата, блъснала 14-годишното дете, е „ оборотен дежурен автомобил” и не бил причислен на „ охраняемо лице” и можело да се вози всеки, който отговарял на закона. Но не споделя имената на водача. Защо го крие? ", пита Сидеров в позицията си.

От медиите той схванал, че от Президентството са побързали да си измият ръцете, че техен човек не е бил в колата. По думите му обаче е без значение имало ли е, или е нямало пасажер. Важното било, че за следващ път защитата на държавните випове създаде случай, в който тежко пострада български жител - дете.

"Тази работа е ненужна, разхищава държавна пара, гази деца и мачка свободата на словото. Крайно време е да се закрие. Президентът Радев, под чиято настойчивост е НСО, да го разпусне вечно ", се показва още в позицията на водача на "Атака ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР