Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019

...
Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие!

" Искам службата Управление безопасност и охрана (Пето управление н, в този момент НСО, да се закрие! През 2019 година 40 млн. лева от парите на българските данъкоплатци отидоха за водачи и защита на държавните випове. За какво се харчат тези милиони? Какво прави тази работа, с изключение на да блъска неуместни кореспонденти и да гази деца по улиците? "

Това написа в позиция на водача на " Атака " Волен Сидеров.

" По-добре този непотребен масраф на 40 млн. лева да беше икономисан на българите. Хората не са длъжни да заплащат за лукса на министър председател, президент, началник на Народното събрание и впрочем. Защо медиите не приказват за бюджета на държавната защита? ", показва Сидеров.

" Говорителят на НСО споделя, че колата, блъснала 14-годишното дете, е ”оборотен дежурен автомобил” и не бил причислен на ”охраняемо лице” и можело да се вози всеки, който отговарял на закона. Но не споделя имената на водача. Защо го крие? Чета в медиите, че от Президентството са побързали да си измият ръцете, че техен човек не е бил в колата. Няма значение имало ли е, или е нямало пасажер. Важното е, че за следващ път защитата на държавните випове създаде случай, в който тежко пострада български жител – дете”, счита Сидеров.

”Тази работа е ненужна, разхищава държавна пара, гази деца и мачка свободата на словото. Крайно време е да се закрие. Президентът Радев, под чиято настойчивост е НСО, да го разпусне вечно ", приключва Сидеров..
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР