Искам още деца, казва шампионката Бебето е най-голямото щастие в живота

...
Искам още деца, казва шампионката
Бебето е най-голямото щастие в живота
Коментари Харесай

Ивет Лалова на 40 години: Бебето е най-голямата ми победа!

Искам още деца, споделя шампионката

Бебето е най-голямото благополучие в живота ми, то е и най-голямата ми победа, само че желая и още деца!

Това си пожела огромната ни шампионка по лека атлетика Ивет Лалова, която през днешния ден става на 40 години. Тя показа, че няма да направи огромен ваучър, а ще изкара персоналния си празник единствено със брачна половинка си Симоне Колио и тяхното малко бебче Тиаго. И не тъй като 40-те години не се празнуват от поверие, а тъй като Ивет напълно се е посветила на майчинството и графикът на нейния дребен огромен мъж е най-съществен в фамилията. Лалова е щастлива и от обстоятелството, че брачният партньор й Симоне е непрекъснато до нея и постоянно храни сина си, до момента в който тя си почива или се готви да го къпе и преоблича.



Щастливият Тиаго в прегръдките на мама

Преди пет дни лекоатлетката направи затрогващо видео във връзка Деня на майката, който се отбелязва по света. Тя поздрави всички дами, които са дали живот, и разказа насладите и сложните моменти, свързани с това.

Бебето Тиаго се роди в Рим преди по-малко от месец. Това провокира възторг в фамилията и на двамата съпрузи - Ивет и Симоне.

" Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкоз цялостни! ", написа славната ни лекоатлетка и разгласява ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от целия свят.



Ивет и Симоне се радват на любовта си

Да видят бебето напълно скоро, откакто навърши 40 дни, ще дойдат в Италия майката на спринтьорката ни - Лили, както и сестра й Ани с мъжа си - артиста Август Попов. Симпатичната кинезитерапевтка Лили е подготвена и да гледа дребния, в случай че се наложи на майката. Засега обаче Ивет и Симоне нямат предпочитание да се разделят и за час от сина си. Любимата свекърва на Ивет - Дита, която е по-възрастната от майка й, също към този момент е приготвила подарък за внука си, който се пази в загадка.

За страдание на Ивет и сестра й, на щастливата вест не може да се порадва техният татко - Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

" Много се надявам да имам още деца. Много желая. Добрата връзка би трябвало да ти оказва помощ и да те прави по-добър човек ", споделя щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домакински любим - красиво куче, което към този момент се срещна с бебето, като го подуши радостно.



Лалова с майка си и свекърва си

Лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Риети. С появяването на Тиаго те се реалокираха в по-просторно жилище. Двамата се венчаха през 2013 година в града, в който живеят - Риети. Церемонията беше в църквата " Сан Доменико ", а Ивет блестеше с красивата си рокля и необятната си усмивка. Ивет и Симоне са по през целия ден дружно - освен у дома, само че и по време на тренировки. Симоне е един от най-хубавите физиотерапевти и съществена причина за спортното дългоденствие на Лалова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР