Искам днес да споделя с вас приоритетите ни, да направим

...
Искам днес да споделя с вас приоритетите ни, да направим
Коментари Харесай

Мария Габриел към ИТН: Заедно да очертаем приоритетите за България

" Искам през днешния ден да споделя с вас целите ни, да създадем разговор за постоянно държавно управление и дружно да продължим да обрисуваме значимите за България цели ". Това съобщи Мария Габриел, претендент за министър-председател на първата политическа мощ ГЕРБ-СДС, съобщи БГНЕС.

" Решенията не се спускат, а се извършват взаимно. В момента текат динамични процеси, всички считаме, че сме обединени, с цел да създадем живота на българите по-достоен ", сподели още Габриел.

" Приоритетите за България са преди всичко постоянен кабинет, постоянни обществени финанси, правосъдна промяна, делене на КПКОНПИ на две комисии, както и искане за освобождение на Иван Гешев заради уронване на престижа на правосъдната власт. Следващи цели са оправянето с инфлацията, приемането ни е Еврозоната, превъзмогване на двегодишното забавяне по оперативните стратегии - Програма за развиване на селските региони и ПВУ, модернизацията на страната в областта на образованието, науката, нововъведенията, културата, в стратегически браншове, свързани със зеления и цифровия преход, в това число цифровизация на обществения бранш, превъзмогване на районните разлики, запазване и възстановяване на опазването на здравето ", акцентира още Габриел.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР