Искам да знам къде отиват парите от данъците на всички

...
Искам да знам къде отиват парите от данъците на всички
Коментари Харесай

Ана Вилфан от ДБГ: Ще настоявам за прозрачност при харченето на парите на хората

Искам да знам къде отиват парите от налозите на всички софиянци, по какъв начин се разпределят и какъв брой транспарантно се ръководят. Тази информация би трябвало да е налична за всеки поданик и това ще бъде моя задача в Столичния общински съвет.

Това съобщи претендентът за общински консултант в столицата Ана Вилфан. Тя е представител на " Път на младите " в обединението " Движение България на жителите " (ДБГ, ЗНС, Национална движение „Симеон Втори", Път на младите), която поддържа Мая Манолова за кмет.

В мое лице жителите ще имат общински консултант, който не се опасява да пита и който се интересува от проблемите им. Крайно несериозно е в 21 век година да не се намерят общински съветници, които да внесат планове за създаване на площадки, нови ясли и детски градини с публично-частно партньорство, тротоарни пътеки и острови за хората с увреждания, да има дълги опашки в администрацията и най-много хората да са заринати в отпадък, счита Вилфан. В същото това време хората се държат отвън съвещанията на Столичния общински съвет и не могат сами да слагат проблемите си.

Тя изрази мнение, че неналичието на смяна се дължи именни на това, че 14 години ръководството е по един модел.

София е мръсна, мият се улици преди избори, след кавги се вършат улеснения, а няма даже базови условия. Този развой, както виждаме, е много сложен, тъй като очевидно настоящите общински съветници " наблюдават " разходването на парите на столичани спейки, добави тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР