Искам да видя моето красиво момченце да расте - това

...
Искам да видя моето красиво момченце да расте - това
Коментари Харесай

Историята на красивата българка Орнела разплака всички! Има само шест месеца, за да...

" Искам да видя моето красиво момченце да пораства " - това е единственото стремежи, с което се разсънвам и си лягам всеки ден през последните три седмици, откогато ми споделиха, че имам от 6 до 9 месеца да пребивавам. Ето по какъв начин моята история стартира през май 2015 година ", Пише в профила си Орнела Соле, българка, живееща в Лондон.   " Диагностицираха ме с необичаен вид рак. Казаха ми, че съм 77-ия случай в света от 1965 година и шансът да ме излекува е най-малък. Бях единствено на 27 години. Предложиха ми шест цикъла на химиотерапия с висока доза. Химиотерапията води до това да си постоянно изтощен, само че не можеш да спиш, не можеш да се концентрираш, устата те боли, храната ти има чудноват усет, нямаш вкус, цялото ти тяло те боли, съобщи Блиц.

Ежедневните отговорности са доста по-трудни. Чувстваш се слаб и постоянно си леден. От лъчетерапия се почувствах още по-зле. Загубих усета си поради тежкото изгаряне на устата ми и гърлото ми, не можех да хапвам 27 дни, а пиенето на вода беше предизвикателство. Казват, че нищо не може да се съпостави с болката при раждането. Повярвайте ми, това е 10 пъти по-лошо от болката на раждането. След като получих две алергични реакции към химиотерапията, отхвърлих останалите три цикъла, оставих се в ръцете на боговете.  В началото ми споделиха, че заради лекуването може и да нямам деца, само че единствено два месеца откакто ме диагностицираха с рака разбрах, че съм бременна. Въпреки че не бях изцяло подготвена и възстановане одобрих  това малко знамение.



Бременността беше комплицирана и рискована. През последната година и осем месеца, синът ми беше най-голямата мотивация в живота ми. Той освен излекува раните ми, само че ми даде вяра и мощ да пребивавам живота си по-добре, да сънувам още веднъж и да правя оценка всяка секунда от живота си. Мислех, че имам втори късмет в живота, до момента в който не получих новината, че ракът се е върнал и този път ми дадоха 0 % късмет за оцеляване. На 18-ти април 2018 г единствено 3 години по-късно ракът беше засегнал крайниците и долната част на гръбначния дирек. Прогнозата на доктора е от 6 до 9 месеца живот без лекуване и до година с лекуване, само че единствено в случай че имам добър отговор към него.

Ще Ви го изтъквам: " ракът е прекомерно нападателен и напреднал, и защото се е популяризирал, не можем да го излекуваме. Всичко, което можем да създадем е да контролираме болката. Съжалявам за това, че съм толкоз непосредствен, само че би трябвало да си реалист и да поставиш нещата си в ред, да решиш  кой ще се грижи за детето ти. " Вцепених се, да бъдеш самотна майка на дете в непозната страна, без семейство, е мъчно, само че да знаеш, че може да не си към момчето си и да го видиш по какъв начин пораства...Никога не съм мислил, че ще съм на 30 години и ще би трябвало да вземам решение кой ще гледа дребния ми Лука. Продължавам да очаквам да се събудя от този ужасяващ призрачен сън ",разказва младата майка. " След няколко дни изследвания взех решение, че няма да се откажа. може да съм задоволително рядка, с цел да съм от тези 1 %,  които са оживели, само че желая повече от всичко да видя сина си да пораства, да го слушам да споделя, " мамо ", да го изучавам да играе баскетбол, да го изучавам да рисува, да свири на пиано, да го води на концерти, да пътува по света, да го видя да се влюби, да го видя да стане татко и доста повече.

Истината е, че обезверено желая да пребивавам. Да знам, че може да умра, а той даже няма да ме помни, това е най-силната болежка, която в миналото съм изпитвала. Започнах с различна медицина, с цел да направя имунната си система и тялото си по-силна и да се приготвя за суровата химиотерапия. В момента съм на алкална диета, с кислородна терапия с О2, енергийно лекуване, медитация, масло и пробвам към 47 други хомеопатични билки, витамини и медикаменти. Свързах се с клиниката " Hallwang " в Германия, която прегледа случая ми и върна вярата. Те ми дадоха 1 % късмет за оцеляване, от което имах потребност толкоз доста да продължа да се боря.

Клиниката " hallwang " е единствената клиника, която предлага най-новото интегрирано лекарство, в това число ваксини за имунна терапия и лекуване на антитела, които са помогнали на толкоз доста хора със същата доживотна присъда. Въпреки това разноските за процедурите и имунизациите са надалеч по-големи от моите първични упования. Първоначалният тест, консултациите и подготовката ще костват почти към 30,000 eur, това включва разноските за настаняване и пътешестване, а лекуването може да коства сред Евро 80,000 до Евро 120,000 според от това по какъв начин ще се чуствам. Синът ми, дребното ми момче се нуждае от майка си.

Моля, дарете каквото можете, това е живото-спасяващото лекуване за моето семейство. "

Тези, които желаят да оказват помощ могат да преведат пари посредством този уебсайт: https://www.gofundme.com/desiretolive

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР