Искам да ви насоча вниманието върху работата на специализираната прокуратура

...
Искам да ви насоча вниманието върху работата на специализираната прокуратура
Коментари Харесай

в Министерски съвет са взети решения тази прокуратура, която си върши работата и разкрива руските шпиони, да бъде закрита

" Искам да ви насоча вниманието върху работата на профилираната прокуратура и на прокуратурата в България. Че в Министерски съвет са взети решения тази прокуратура, която си прави работата и разкрива съветските шпиони, да бъде закрита – този въпрос към вносителите на тези решения. Някой се тормози да не им разкрият шпионите най-вероятно ".

това сподели в коридорите на Народното събрание Хамид Хамид от ПГ на Движение за права и свободи, в коментар за днешното откриване от ДАНС и Спецпрокуратурата на високопоставени съветски шпиони. Шефът на резидентурата на ГРУ в България Сергей Бубеков е засеченият съветският разузнавач от ДАНС и Специализираната прокуратура, който е с дипломатически имунитет на служба консултант в Посолството на Руската Федерация в София. Негов осведомител е бил българският военачалник от запаса Валентин Цанков, с достъп до класифицирана информация, Zonanews.

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски отхвърли коментар.
" Няма по какъв начин да разясня, нямам информация ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР