"Искам да ви информирам, че преди малко се връщаме от

...
"Искам да ви информирам, че преди малко се връщаме от
Коментари Харесай

Пълна БУТАФОРИЯ: Секретните документи на Борисов са поредната му подигравка! Борисов стои зад сделката с ЧЕЗ!

"Искам да ви осведомявам, че доскоро се връщаме от секретното деловодство на Народно събрание, видяхме следващата насмешка на Борисов ". Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев.

"Беше ни показан хвърчащ лист без автограф, щемпел и информация, която няма никакво съображение да бъде квалифицирана. Настояваме на следващия ден да бъде поканено управлението на Българска банка по развиване и да изясни за какво излъга че няма отношение към покупкопродажбата на ЧЕЗ ", уточни Бойчев. "След като Българска банка за развиване стои зад купувача на ЧЕЗ,

Това значи, че държавното управление на Борисов стои зад покупката на компанията . За нас държанието на Борисов е необяснимо и безпричинно по никакъв метод, тъй като лъже, че няма информация ", нападна остро социалистът. Според него в случай че министър председателят в действителност не е знаел за договорката, мястото му не е на този пост.

"Искахме Борисов да пристигна в Народното събрание, с цел да изясни кои са тези "гадове ", които желаят да вършат прелом ", приключи Жельо Бойчев. След трибунката депутатът приказва особено за организация БЛИЦ: "Ако се окаже, че Българската банка стои зад финансирането на тази договорка, то следва мигновено това, че държавното управление стои зад нея. Всички желаеме да разберем детайлности към договорката, би трябвало да бъде разкрит този хвърчащ документ, който донесоха през днешния ден. Дали тази договорка би трябвало да се случи. Надявам се да избегнем това. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР