Искам да спра презастрояването в столицата, ще продължа с ангажимента

...
Искам да спра презастрояването в столицата, ще продължа с ангажимента
Коментари Харесай

Фандъкова: Искам да спра презастрояването в столицата


Искам да спра презастрояването в столицата, ще продължа с уговорката си да променяме града в разговор с жителите. Това разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова по време на постоянно съвещание на Столичния общински съвет по отношение на митинга против презастрояването на столицата.

,,Наистина ви приканвам, когато приказваме за този проблем, да забравим популизма, тъй като съответните управнически решения изискват честност и да се изяснява на хората това, което е допустимо, “ означи Фандъкова.

,,Това беше ангажимент, работим за смяната по най-хубавия метод с включване на всички заинтригувани страни, с всички жители, с издаването на споделена визия, тъй като всичко това на следващия ден жителите би трябвало да го плащат'', разясни тя.

Столичният кмет напомни, че с съвсем всички ИК има контакт и работи интензивно.

,,Имах среща и през вчерашния ден с жители в кв. ''Гоце Делчев''. Аз не съм човек на приказките, само че съм потвърдила, че съм човек на разговора и на действието и на реализма. Знам, че популизмът изкушава, знам, че е доста елементарно да кажа ''спираме презастрояването''. Аз желая да спра презастрояването. Аз пребивавам в квартал, който е презастроен и изпитвам на гърба си цялото си стеснение от това. Но в случай че единствено това го кажем ние ще излъжем хората, ние би трябвало да кажем по какъв начин го вършим това'', уточни Фандъкова.

,,Тази работа изисква доста прецизиране, правни съвещания и експертни мнение, с цел да може да бъдем сигурни, че едно наше решение няма да влезе в съда “, изясни тя. Аз ще продължа да извършвам моя ангажимент да променяме града с съответни решения, в разговор с гражданите'', добави тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР