Искам да споделя за неприятна ситуация, в която неволно бях

...
Искам да споделя за неприятна ситуация, в която неволно бях
Коментари Харесай

Истеричен автобусен шофьор шашка пътници във Варна! Култов коментар: Нямаме време да закусим и да пикаем

" Искам да споделя за неприятна обстановка, в която несъзнателно бях участник при пътуването си тази заран в градския превоз на Варна. Качих се от " Владиславово " към 7.45 часа в рейс №20. Шофьорът на рейса на забележима възраст към 60 години псуваше като каруцар всеки автомобил, който съгласно него му пречеше да навакса идните тапи. Не разясня бясната скорост, с която се движеше рейсът, очевидно беше, че индивидът бърза, както стана ясно по-късно и от коментара му. Това, което ме накара да подскоча на няколко пъти беше гневното и дълготрайно използване на клаксона постоянно, изцяло неоснователно. Знаем, че това се ползва, с цел да се избегне ПТП, а в тази ситуация този лидер създаваше такива предпоставки. 

На една от спирките се качи жена с дете. Шофьорът се развика на дамата, която стоеше на седалката, предназначена за дете с компаньон, макар че тя незабавно отстъпи място, само че беше на възраст и се забави може би секунди. Бабата на момиченцето обаче съобщи, че дамата може да седне до детето, тъй като тя няма да сяда. В този миг лидерът на градското возило избухна: " Ще седнеш, по какъв начин няма да седнеш, сядай незабавно! Абе вие не можете ли да четете, поставил съм ви табела, че седалката е за дете с компаньон, афиш ли да ви сложа!? "

Жената страхливо се намести до детето, а след това попита дали водачът ще спре по новото локално платно на ул. " Струга ", тъй като през вчерашния ден негов сътрудник не спрял, макар, че натиснала бутона " Стоп ".

" Че по какъв начин няма да спре, я се обадете в ръководството да се оплачете. Ама то там всеки ден валят тъжби, та по тази причина към този момент никой не вдига телефона. Как няма да звънят хората, като вършим един курс в тия поправки и обиколни направления по 45 минути от " Владиславово " до жп гарата, нямаме време да закусим и да се изпикаем, ние го отнасяме след това ", оплака се лидерът, след което още веднъж натисна внезапно педала на газта.

Очевидно беше, че индивидът е извънредно раздразнителен и реагира истерично на всичко, само че пасажерите нямат виновност за неговите проблеми. Явно беше, че даже радиото, което звучеше в кабината му, не е в положение да оправи настроението и нацупената му физиономия ", разяснява варненецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР