Искам да сме Friend with benefits. (Приятели с полза). Моята

...
Искам да сме Friend with benefits. (Приятели с полза). Моята
Коментари Харесай

Кобилкина: Мацки, ако влизате в такива отношения - трябва здраво да поработите със своята самооценка!

Искам да сме Friend with benefits. (Приятели с полза). Моята другарка на 38 и доста красива и ярка жена. Тя се среща с осъществен сполучлив мъж на 58 и след среща на кафе той и серви: в сьщност скъпа, предлагам да сме другари с изгода. Това е моето предложение. Не желая да имам обич и връзки, изтощен съм от дами и желая просто фамилиарност. Обсъдихме с нея тази обстановка. За това описа във Facebook сексоложката Наталия Кобилкина, видя Varna24.bg .

" Първо, при толкоз огромна възрастова разлика за какво той не мисли, че тя за тази работа би избрала мъж на 30-40 години.

Второ, да, има дами които одобряват такива оферти, само че там постоянно има НАДЕЖДА, че той на края ще се влюби и нещо въпреки всичко може да стане.

Трето, какви дами би приели тази оферта? Травмирани и обезверени. Такъв вид на връзки е противоположен на женската природа, която желае да е обичана, мечтана и да се усеща предпазена и специфична.

Мацки, в случай че влизате в такива връзки - би трябвало крепко да поработите със своята самокритика. Да, може би след тежка разлъка или някаква витална обстановка имате потребност от неангажиращи връзки, само че колкото сте по зряла и целостна толкоз това по-малко ще ви устройва.

Какво мислите за това? Бихте ли приели такава оферта и на какви условия?

Моето мнение - разлика във възраста обикновено нещо, само че това би работило, в случай че той би предложил обич, грижа, отбрана, връзки, поддръжка.

Важно да има отговори на въпроси: за какво и какво… ", написа още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР