"Искам да се науча да карам самолет. Само това не

...
"Искам да се науча да карам самолет. Само това не
Коментари Харесай

Мъжът на Цеци Красимирова угоди и на тази прищявка

"Искам да се науча да карам аероплан. Само това не съм яхала през живота си ". Това предпочитание на топмоделката ни Цеци Красимирова извърши на годишната от сватбата им влюбеният брачен партньор - Майкъл Струмейтис.

За задачата той наел дребен аероплан, който по шест часа дневно ексгаджето на починалия Косьо Самоковеца караше с инструктор, до момента в който научи главните правила и отпусне "съзнание от височинния боязън ", както показа манекенката с приятелките си. Веднага откакто изкарала тапията за авиатор, Цецито постави селфикамерата на огледалото, влезе в кабината и предложения брачна половинка си - Майкъл Струмейтис да полетят дружно. "За нищо на света няма да се качвам при теб. Като знам по какъв начин караш кола, по-добре да си остана долу ", споделил с усмивка предприемачът милионер.

След думите му Красимирова наместила парашута си и след молитва, която постоянно си казвала, "разперила крилата " на дребния аероплан. "Крещях като луда от кеф, необикновено е чувството, изключително когато си самичък в кабината ", смее се Цеци, която изясни на приятелите си в интернет чувството да управляваш машина във висините, писа "България Днес ".

Голяма част от приятелите й загрижено загатнаха, че би трябвало да се пази, защото работата по правоприемник за нея и Струмейтис е преди всичко, само че Цеци увери, че се усеща добре и нищо не може да я стресне, даже коронавирусът, от който си отидоха стотици в Испания, където сега моделката живее. "Всички рискови спортове съм предходна, скачала съм и с парашут, единствено аероплан не бях карала. Ето в този момент запълних картинката на мощните преживявания ", горда от себе си е моделката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР