Искам да разкажа историята на моя приятелка, с която случайно

...
Искам да разкажа историята на моя приятелка, с която случайно
Коментари Харесай

Излекувайте диабет без медикаменти с помощта на невен

Искам да опиша историята на моя другарка, с която инцидентно се заговорихме в градския превоз. Жената страдала от диабет, чувствала се непоносимо, не можела да се отърве от отока, а лекуването с лекарства не дало резултат.

Веднъж, когато равнището на захарта надхвърлило 14 единици, тя решила да отиде на море. Във влака срещнала съотечественик, на който описала положението си. Пътникът бил осведомен с това заболяване и ѝ продиктувал рецепта, която щяло да ѝ помогне да получи облекчение.

За лекуване на диабет се нуждаете от 50 цветове на невен и от половин литър водка. Залейте цветята с водка, разбъркайте и оставете за една седмица. След като приготвите тинктурата, тя би трябвало да се употребява преди хранене, 3 пъти на ден, по една чаена лъжичка.

Пристигайки на морето, моята другарка поела в търсенето на квартира и видяла невен. След като решила казуса с настаняването, дамата разказала за болестта си на притежателя на стаята и поискала позволение да употребява цветята. Получавайки единодушието му, тя побързала да купи водка, набрала 50 цвята от растението и почнала да подготвя тинктурата.

Всичко смесила, няколко пъти раздрусала бутилката, поставила бъдещото лекарство на мрачно място и си легнала. Сутринта, без да чака тинктурата да стане, приятелката ми решила да изпие 1 чаена лъжичка от нея. Направила същото по време на обяд и на вечеря. После траяла да употребява от тинктурата през цялата седмица, до момента в който била на отмора.

При завръщането си вкъщи дамата забелязала, че подуването изчезнало и равнището на захарта било обикновено. Оттогава насам тинктурата от невен е наложително лекарство. Тя го приема 2-3 пъти седмично незабавно щом почувства утежняване на положението си. След като вземе от тинктурата, незабавно ѝ ставало по-добре.

Вижте още: Естествени начини за лекуване на брадавиците

В умозаключение на моята история, желая да отбележа, че признаците на диабет могат да се развият по разнообразни способи. Но с цел да облекчите признаците на това заболяване, ви поучавам да обърнете внимание на тази рецепта. Тя оказа помощ на моята позната, откровено имам вяра, че ще помогне и на вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР