Искам да призова всички отговорни институции да не се насаждат

...
Искам да призова всички отговорни институции да не се насаждат
Коментари Харесай

Президентът: Не насаждайте паника, хората са достатъчно изплашени

Искам да прикани всички виновни институции да не се насаждат боязън и суматоха. Мисля, че хората са задоволително изплашени. В страната се вихри далавера с най-необходимото, а точно персонални защитни средства и дезинфектанти.

С тези думи стартира президентът Румен Радев по време на срещата с премиера Бойко Борисов, здравния министър Кирил Ананиев, началника на Националния действен щаб ген. Мутафчийски, основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и шефа на Главна дирекция „ Пожарна и спешна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов, провеждаща се на " Дондуков " 2. Събитието е по отношение на разпространяването на ковид инфекцията в България.

„ Понеже виновните институции не я виждат, желая да прикани жителите да продължат да подават сигнали, да разгласяват в обществените мрежи и да прикани всички българи, които сега спекулират. Грозно е на здравето и на нещастието на други хора да се печели. Призовавам ви, не го правете. Не е почтено “, моли президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР