Искам да призова да се върнем към реалността и здравия

...
Искам да призова да се върнем към реалността и здравия
Коментари Харесай

Христо Иванов е шокиран от предложението за правителство на Трифонов

" Искам да прикани да се върнем към действителността и здравия разсъдък. Това предложение е шокиращо за доста хора и като метод на деяние, и като наличие, и като личен състав, това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов  в ефира на bTV във връзка от Слави Трифонов .

Той добави, че се чуди дали става въпрос за слаба връзка с действителността или проект за провокиране, целящ да се разбие вероятната настройка към така наречен " партии на митинга ".
 Борисов за кабинета на Слави: Която партия го поддържа, ще е като лека жена Борисов за кабинета на Слави: Която партия го поддържа, ще е като лека жена
Днешното изказване на Станислав Трифонов значи, че той не желае да има държавно управление и това е прахуляк в очите на хората.Това сподели пред жу...

Христо Иванов не изключи държавното управление да бъде подкрепено от ГЕРБ, като по този метод партията на Борисов се върне във властта. Според него е немислимо министър председател да е човек, който не е участвал на нито един митинг. Той се обърна към депутатите от " ИТН " да се върнат към разговора.

" Хората гласоподаваха против еднолични решения, взети зад кулисите и с неразбираеми продуценти. Те гласоподаваха против стила на еднолично взимане на решения. Хората желаеха оставка на Гешев и дълбока конституционна промяна на правораздаването. Хората желаеха цялостна икономическа стратегия, която да откъсне България от лапите на корупцията и да разреши нов модел на напредък. Ние би трябвало да си спомним за своята отговорност и да проявим здрав разсъдък и да се върнем към разговор, не за порции. Нас порции не ни интересуват и сме го казвали неведнъж ", сподели Иванов.

Той уточни, че за " Демократична България " е най-удобно да останат в съпротива на едно такова ръководство, което е подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че за него това е безконтролно от позиция на ползите на българските жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР