„Искам да предизвикам Том Круз на двубой“. Това написа в

„Искам да предизвикам Том Круз на двубой“. Това написа в ...

Джъстин Бийбър с предизвикателство за Том Круз.


„Искам да предизвикам Том Круз на двубой“. Това написа в социалните мрежи Джъстин Бийбър. Певецът реши да отправи предизвикателство към актьора, като причината все още не е ясна.

„Том, ако не приемеш тази битка, значи си изплашен и никога няма да го преживееш. Кой иска да се бори?“, написа в Twitter съпругът на Хейли Болдуин.

Любимецът на хиляди тийнейджъри иска да се изправи срещу Круз в специална клетка, поставена на 8-ъгълен ринг.

Бийбър дори е потърсил съдействие от президента на UFC (Ultimate Fighting Championship) – Дана Уайт, за да уреди звездния мач.

Публикацията с предизвикателството на певеца предизвика голям интерес. До момента тя е събрала над 130 000 харесвания и има повече от 28 000 споделяния.

Известният боксьор Конър Макгрегър коментира, че той може да организира всичко, стига Круз да се съгласи: „Ако Том Круз е достатъчно смел да приеме това предизвикателство, McGregor Sports and Entertainment ще организира боя“. В дискусията се включи и Оскар де ла Оя, който също обеща да помогне.

Според специалисти по ММА, Джъстин Бийбър и Том Круз са съвсем различни. Единият е на 25, а другият на 65. Двамата се различават не само по години, а и по ръст и килограми.

В интернет вече се появиха и майтапи по повод двубоя.

Damn Tom this didn’t go as planned https://t.co/C2cXfVHZyM
— Justin Bieber (@justinbieber) 10 юни 2019 г.

Източник: tialoto.bg