Искам да поздравя всички с днешния изборен ден, който е

...
Искам да поздравя всички с днешния изборен ден, който е
Коментари Харесай

Стефан Янев: Призовавам всички да гласуват масово, от нас зависи бъдещето на България

Искам да поздравя всички с днешния избирателен ден, който е следващата дата, в която ние като жители да покажем нашето отношение и отговорност към конструирането на политическата власт. Гласуването е точно тази наша отговорност. Нашата опция посредством политическите партиите и обединения да покажем желанията си, визиите си за конструирането на властта. За нейното отговорно, отчетно и транспарантно ръководство в полза на България. Това сподели служебният министър председател Стефан Янев, откакто упражни правото си на глас в София.

Нека не забравяме, че от нас зависи бъдещото на страната, нейното икономическо развиване, нейните обществени, просветителни политики и опазването на здравето. В тази връзка желая приканвам всички да гласоподавам всеобщо. От гласа ни зависят достойните старини на родители ни и бъдещето на поколенията след нас. За да я има България просперираща, цъфтяща и почтена, съобщи Янев.

" Отправям признателност към всички ангажирани в изборния развой. Има дребни елементи и дребни проблеми, само че те не са съществени ", добави той.

" Всички органи и на изпълнителната власт и на правосъдната система и на ЦИК работят в синхрон. Надявам се в края на деня за имаме избирателен резултат, който да отразява действителната електорална настройка на всеки един български жител ", сподели Стефан Янев.

Надявам се този път да бъде формиран кабинет, тъй като бъдещето на България, зависи от предвидим постоянен кабинет, който ще бъде формиран въз основата на предвидимо и устойчиво парламентарно болшинство. Имаме потребност да се утвърди парламентаризма в Българи и от устойчиво ръководство, което да се стреми за транспарантно и отчетно ръководство в полза на жителите, уточни служебният министър председател.

" До момента това, което беше демонстрирано, по отношение на купения избор, сподели нашата решителност да се оправим с този проблем или да го ограничим до най-малко, и сега има всеобщо полицейско наличие в цялата страна и в случай че има такива опити даже и през днешния ден, да бъде кръстосан ", разяснява още Янев.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/143442694539449
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР