„Искам да поздравя всички с днешния изборен ден, който е

...
„Искам да поздравя всички с днешния изборен ден, който е
Коментари Харесай

Стефан Янев: Призовавам всички да гласуват масово, от нас зависи бъдещето на България

„ Искам да поздравя всички с днешния избирателен ден, който е следващата дата, на която би трябвало да покажем отговорността към конструирането на политическата власт. Чрез партиите и обединенията, гласувайки можем да покажем нашите визии за конструирането на властта и за транспарантното и ръководство в полза на страната. От нас зависи бъдещето на България. Призовавам всички да гласоподават всеобщо. От нашия глас зависят достойните старини на нашите родители и бъдещето на поколенията след нас”. Това съобщи министър председателят Стефан Янев.

„ Благодаря на всички ангажирани с изборния развой, който протича обикновено в цялата страна. Има дребни елементи, дребни проблеми, които се отстраняват и не са сериозен проблем. Всички работят в синхрон и се надявам в края на деня резултатът да отрази действителната електорална нагласа”, сподели още министър председателят.

„ Надявам се да има кабинет. Бъдещето на страната зависи от един предвидим кабинет. Имаме потребност да се утвърди парламентаризма, имаме потребност от устойчиво ръководство. Да има транспарантно и отчетно ръководство в полза на България”, добави Янев.

„ До момента, това което беше демонстрирано, сподели решимостта ни да се преборим с купения избор. Надявам се, че в случай че в деня на изборите има такива опити те ще бъдат пресечени”, сподели още министър-председателят.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР