Искам да поздравя всички проевропейски настроени български граждани, най-вече тези,

...
Искам да поздравя всички проевропейски настроени български граждани, най-вече тези,
Коментари Харесай

Политическа жега: Карадайъ хвърли истинска бомба

Искам да поздравя всички проевропейски настроени български жители, най-много тези, които участваха в изборите. След това желая да благодаря на всички, които ни поддържаха. Поздравявам структурите на партията, които неуморно работиха и бяха покрай хората. Това съобщи на следизборна конференция водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

"Направихме една проевропейска положителна акция. Разяснихме на гласоподавателите си за какво са значими тези избори и какво би трябвало да се случи в Европейския съюз. Казахме им по какъв начин той ще бъде потребен за развиването на страната ни ", сподели той.

"Видяхме, че жителите от дребните обитаеми места и дребните градове не са на отмора и гласоподаваха. Ние сме длъжни да създадем по този начин, че да създадем условия да не се обезлюдяват ", добави Карадайъ.

"Ще вършим разбор на изборните резултати. Няма потребност от разбори на анализите на социолозите. България има потребност от ясна стратегия за ускорено развиване в границите на Европейски Съюз, това си пролича по време на акцията ", съобщи той.

"Искаме единна и мощна Европа. Европа не на лицемерието и омразата. Искаме Европа на толерантността и свободата ", приключи той.

"Досега съм ходил в Брюксел и ще не преставам да вървя като ръководител на Движение за права и свободи. За нас тези избори бяха в действителност доста значими. За да подчертая значимостта на тези избори ръководителят на Движението на права и свободи беше лидер на листата. Пресконференция публична ще създадем като забележим публични резултати ", съобщи той намеквайки, че ще се отдръпна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР