Искам да поздравя Влади Горанов, Димитър Радев, но искам да

...
Искам да поздравя Влади Горанов, Димитър Радев, но искам да
Коментари Харесай

Борисов: На този ден трябва да сме заедно с президента, а не да ни разделя полиция

Искам да поздравя Влади Горанов, Димитър Радев, само че желая да поздравя и симпатизантите на президента, тъй като през днешния ден е добър ден на България. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред пристигналите да го поддържат пред Министерски съвет. Не би трябвало да ни разделя нищо, това е най-гадното, което се случва. Цял свят написа за нас, българският лев е закрепен на 1,995, както ние искахме, добави той.
От през днешния ден към този момент няма да банкрутират по 10-12 и повече банки, всички дружно ще направляваме това да сне се случва. Ползите са огромни за страната, неслучайно там са всички бели страни. На този ден би трябвало да сме дружно с президента Радев, дружно да се радваме, а не да ни разделя полиция. Хората от Европа няма да схванат, за какво през днешния ден има два митинга, сподели още министър председателят.
Благодаря ви, че сте тук, тъй като демонстрираме, че и ние можем, когато желаеме, да затворим града. Вместо да викат хората към президента „ Оставка “, вие викайте „ Единство “, тъй като и на Народното събрание написа „ Съединението прави силата “, прикани симпатизантите си той.
Благодаря ви, че сте пристигнали тук, само че не сме дружно и по тази причина не съм благополучен. Днес трябваше да бъдем тук дружно ръководещи и съпротива. Не бъдете като тях, единствено обединени България може да върви напред, по-умните са го споделили преди мен - " Съединението прави силата ", бъдете живи и здрави и не се поддавайте на провокации, сподели още Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР