Искам да обясня на членовете на ГЕРБ защо до нашето

...
Искам да обясня на членовете на ГЕРБ защо до нашето
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Търговище: Както каза Гари Каспаров - сега фигурите са бели и черни. И ние сме на страната на белите фигури

Искам да обясня на членовете на ГЕРБ за какво до нашето лого стои логото на Съюз на демократичните сили. Това беше партията, която изведе България от комунизма, партията, която направи доста за България. И добре, че пристигна ГЕРБ след Съюз на демократичните сили.
 
Защо стигнаха обаче дотук? Защото техните водачи и не сме не запомнили за кръговете " Олимп ", на Агнешките главички, разбойническата приватизация. И те през днешния ден ще ми дават оценка. 
 
Нашият максимален съдружник са цените в магазините. Добре, че го имаше Съюз на демократичните сили, тъй като тогавалидерите на Съюз на демократичните сили работеха за Българска социалистическа партия, както и сега работят за Българска социалистическа партия - те са си същинска лява партия. 
 
Вчера имаше пост на Христо Иванов и на Корнелия Нинова. Иванов приказва против Путин и президента, а Нинова - нея ще я изтъквам буквално. Нинова приказва назад. Тези хора щели да работят дружно. Корените им са в остарялата комунистическа партия. 
 
Ето ги цените на питателните артикули - единствено за седмица са с 20-30 % нагоре. Дали можем да оправим това състояние? Трудна работа. Когато дойдохме 2009 година беше международната финансова рецесия, гръцката рецесия - банкрутираха страни. Но ГЕРБ беше крепък и измъкнахме България от рецесията. 
През 2013 година при Орешарски банкрутира КТБ, не беше заплатен тока на американските ТЕЦ-ове бяхме наказани от руснаците за реакторите, със сядането на бюрото видях, че сме с над 6 милиарда лева обратно. Дойдохме на власт, ГЕРБ беше крепък и платихме - на руснаците, на американските ТЕЦ-ове, акцентира водачът на ГЕРБ.
 
И сме работили единствено по този начин, че да се усилва фискалния запас. Автомагистрала " Хемус " две години стои единствено да не я открият и да би трябвало да кажат, че ние сме я построили. Готова е, единствено би трябвало да й сложат маркировката, съобщи Борисов.
 
Това са две години застой - като се изключи държавния ълг, който пораства нагоре. Теглите еднообразно, зле сте колкото и гласоподавателите на " Промяната ". Ако останат тези, тука, където написа 36 млрд. дълг, ще станат 50 милиарда Имаме една доста счупена страна. Помните ли, ней-елементарното, тъй като се вижда с просто окол. По време на нашето ръководство поради майсторското ни ръководство на миграционната рецесия, бяхме създали нулева незаконна миграция. Вчера оповестиха бедствено състояние поради незаконна миграция. Питайте вашите съседи, родственици - за какво при Бойко нямаше миграция, прикани някогашният министър председател. 
 
Светът е геополитика - първо с миграцията, подсигурявам ви, че с президента Ердоган доста бързо след 2 октомври ще решим този въпрос. Горивата - ще слязат надолу, споделих ви по какъв начин. Газа - също имам решение. Правил съм го 12 години. Не говоря като тях по този начин (...) пет моста, 4 тунела, 6 полета. През 90-те години по този начин бяха пирамидите - тези са същите. Българският народ е обиран няколко пъти. Ще се оправим, в случай че ни подкрепите - 12 години сме го правили. И приятелите ни в Европа са там, и в Турция, и във Вашингтон. Ще се оправим, даде обещание водачът на ГЕРБ. 
 
Това, от което най-вече ме е боязън е изстрелването на ракети към Запорожката АЕЦ. И в този момент, когато виждам какъв брой се изнервя ситуацията, тъй като експанзията на Путин е забележима за всички. Целият либерален свят сме изрично решени да го спрем, добави някогашният министър-председател.
" Това, което прави Путин сега е отвън всевъзможен естествен коментар - нуклеарен шантаж, пердах по Запорожие. Ние един път към този момент с Чернобил сме яли попарата на нуклеарната повреда. Първи сме по онкозаболявания. С нуклеарна повреда завършва земеделие, туризъм ", съобщи Борисов. 
 
Представете си, че някой ни цели Козлодуй с ракети. А партията на " Промяната " още не се е произнесла против Путин. В опорките им написа - никаква геополитика. Както сподели Гари Каспаров - в този момент фигурите са бели и черни. И ние сме на страната на белите фигури. Не омже да не съм срещу дружно с нашата партия против човек, който непосредствено ни заплашва - с нуклеарно оръжие и нуклеарен шантаж. Затова би трябвало да се оказва помощ на Украйна, с цел да може да свърши тази война, акцентира водачът на ГЕРБ.
 
Не може петата и шестата партия да излъчват вицепремиери и да споделят - нас хората са ни избрали. това не е обикновено, ще събираме гилзите най-после. какъв брой отлично би било в този момент един крепък дясноцентристки блок да изведе България от рецесията. И те към този момент се чудят - нашите американски другари - за какво мине не мине и Петков и Василев декларират: " На нас никакви американци не могат да ни кажат нищо ". Кирил Петков в Брюксел обясняваше, че аз съм срещу Република Северна Македония да стартира преговори- Петков не знае, че в това време в Банкя, с Урсула фон дер Лайен приказваме, та се наложи на другия ден ние да внесем предлагането, с цел да го опровергаем за лъжите му в Брюксел. 

Автомагистрала " Хемус " ще я има - за Търговище тя е като пълноводна река. " Хемус " ще я има, съобщи безапелационни Борисов. Ние законно строихме, с инхаус процедури, които са позволени от Европейски Съюз. Затова строихме с инфаус, тъй като са бързи. Бързото изграждане на Автомагистрала " Хемус " е решаващо за бизнеса. Да сте живи и здрави, приключи изявлението си водачът на ГЕРБ на срещата с гласоподаватели, симпатизанти и членове на партията в Търговище.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР