Искам да направя исторически филм за България. Това признание направи

...
Искам да направя исторически филм за България. Това признание направи
Коментари Харесай

Мария Бакалова разказва на света за робството на България

Искам да направя исторически филм за България. Това самопризнание направи актрисата Мария Бакалова в изявление за интернационалното начин на живот списание  " 1883 ".

" Мисля, че е значимо да се хвърли светлина и да бъдат опознати страни като България. България съществува от 681 година Това е антична страна с богата история и мощна вяра, която е запазила нацията през доста окупации, войни, през всички обрати на историята. Чувствам се горда от това, че съм българка и желая да привлека колкото се може повече очи към нашата красива страна с хора, които са отдадени на това, което вършат ", споделя Бакалова в отговор на въпрос за какво в част от филмите си акцентира българския си генезис.

" Да намериш по едно и също време история, която е по едно и също време световна, само че се развива в непознато място е вълнуващо за мен. С моя сътрудник Юлиан Костов желаеме да създадем филм, който е основан на исторически събития в България след 500-годишно иго ", признава Бакалова.

Българската актриса проби в Холивуд с кино лентата " Борат: Продължението ". Разговорът с изданието " 1883 " обаче е отдаден на новата й роля в Bodies Bodies Bodies - черна комедия с детайли на филм на ужасите, в който Бакалова има една от основните функции. На български филмът е преведен като " Убийствена игра ".

Над два дни е лишило снимането единствено на сцена от кино лентата, в която Бакалова удря пестник на бившето гадже на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР