Искам да напомня на Борисов, че който сключва сделки с

...
Искам да напомня на Борисов, че който сключва сделки с
Коментари Харесай

Велислава Дърева: Откога етническият мир се крепи на дълговете на мюфтийството?

Искам да припомня на Борисов, че който подписва покупко-продажби с Движение за права и свободи, постоянно заплаща доста скъпо, сподели журналистката

При опрощаването на дълг към страната от 8 млн. лева на Главното мюфтийство става въпрос само и единствено за договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това разгласи в студиото на bTV журналистката Велислава Дърева.

``
реклама

„ Бях изумена от скандалното държание на основния мюфтия през вчерашния ден, който на въпрос дали мюфтийството има 4700 парцела и доход от 30 млн. лева на година отговори, че не се занимава със счетоводни сметки и сподели в прав текст: „ Бъдете признателни, че не сме ви спретнали едно Косово ”. Откога етническият мир се крепи на неплатените отговорности на основното мюфтийство ”, разяснява Дърева.

Тя напомни, че декември предходната година въпросът с задълженията на мюфтийството е бил обсъждан в отрасловата парламентарна комисия и е било отхвърлено настояването за опрощаване на отговорностите.

По думите ѝ става въпрос за чист рекет от страна на Движение за права и свободи.

„ Искам да припомня на Борисов, че който подписва покупко-продажби с Движение за права и свободи, постоянно заплаща доста скъпо. Движение за права и свободи постоянно е част от триумфа и в никакъв случай част от неуспеха. Движение за права и свободи постоянно е победител с спечелилите и не е губещ с губещите. Това е реалност през последните 30 години ”, обърна се Дърева към премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР