Искам да кажа нещо, което моля да не бъде приемано

...
Искам да кажа нещо, което моля да не бъде приемано
Коментари Харесай

Не ултиматум, а съвет. ГЕРБ към ПП-ДБ: Сменете подхода. Така няма да стане

„ Искам да кажа нещо, което апелирам да не бъде одобрявано като ултиматум. Приемете го, в случай че желаете, като другарски съвет. Уважаеми сътрудници, сменете метода. Така няма по какъв начин да стане “, прикани Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС.

„ Ние направихме всички вероятни и всички невъзможни взаимни отстъпки. Няма да е с първи, ще е с втория мандат – добре. Няма да е с ярки политически фигури – добре. Направете компромис. Не може с 15% от народните представители да получиш цялата власт “, сподели още той.

По думите му това не е почтено, не е европейско, нито пък демократично.

Дончев прикани „ Продължаваме промяната “ да изберат различен формат, да беседват с ГЕРБ и другите партии, само че България би трябвало да има работещо държавно управление.

„ Разговорите не са в ледена ера. Няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Разговори може да има единствено в случай че бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието, с цел да не стигнем до ледена ера, която с изключение на нас ще замрази тотално и страната “, сподели в коридорите на парламента Мария Габриел.

„ Призовавам „ “ и „ Демократична България “ за преосмисляне на всичко това, което изброих “, добави Габриел.

„ Нека да бъдем ясни – разочарованието в обществото е голямо. Недоверието в сътрудниците ни е голямо. Страхът в администрацията е поразителен. От тази рецесия се излиза единствено с изпитание за доверие от страна на всички участници в обществено-политическия живот и цел “, сподели още Мария Габриел.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР