Искам да кажа нещо хубаво, но не мога. Да ви

...
Искам да кажа нещо хубаво, но не мога. Да ви
Коментари Харесай

Борисов за Асен Василев: Крадат се 8 милиарда ли? Значи си рядко неграмотен

" Искам да кажа нещо хубаво, само че не мога. Да ви е честито. Докато ГЕРБ не се върне на власт и един метър няма да построят. За 6 месеца нищо не са построили. Само Господ може да избави българите ".

Това съобщи през днешния ден някогашният министър председател Бойко Борисов пред публицисти край Русе, представен от varna24.bg.

" Имам въпрос към Асен Василев: Как, аджеба, толкоз сполучлив министър като теб позволи такова повишаване на лихвите. Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, значи, че си рядко необразован ".

" Tова е на Румен Радев кадровата политика - задължения, голямо повишаване на цените, неуспех с битката срещи вируса, имиграционна рецесия По мое време България бе с най-ниския недостиг в Европейски Съюз, имаше големи градежи из цялата страна и във всички сфери имаше пари за хората. Сега целият свят се оправи с рецесията, а в България се приказва за локдаун ", продължи Борисов.

Той още веднъж засегна тематиката за Ангел Стоев, който бе уволнен и още веднъж назначен за регионален шеф на Пловдив. В типичния за него жанр Борисов съобщи:

" Помните ли, че имаше един анекдот за след 9-ти септември. За двама братя - един жандарм в Русе, а другият партизанин. След 9-ти кариерата на стражаря потегля внезапно нагоре. Това е поради брат му. Партизанинът пък потегля внезапно надолу, тъй като брат му бил жандарм. "

" Нашият Радомир Чолаков има несполучлив брак. Преди 5 години се развежда. Братът на брачната половинка му е регионален шеф на Пловдив. Само, че ония (б.р. - засяга служебното правителство), чули-недочули, споделят: " Леле, майко, шуреят на народен представител от ГЕРБ е регионален шеф. И го омитат с решение на Министерски съвет. Представяте ли си какво закононарушение е. Радев звъни по пътя на Копринката на Стоев и му вика: Какво става, бе, ти си зет на народен представител от ГЕРБ. Ония му дава отговор: " Абе, не съм, бе, човек, преди 5 години съм се развел. Радев звъни на Стефан Янев и, хоп, шуреят отново е регионален шеф ".

" Смешно, тъжно е. Искам да кажа нещо хубаво, само че не желая да приказвам ", приключи Борисов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР