Искам да кажа, че тези стаи се продават по изрично

...
Искам да кажа, че тези стаи се продават по изрично
Коментари Харесай

Скандал с реномиран хотел в Русе заради стаи за ученици

Искам да кажа, че тези стаи се продават по категорично гледище на наши клиенти. Това съобщи администраторка от русенския хотел „ Рига” във връзка със скандал в какви стаи са били настанени възпитаници при екскурзия.
От хотела се оправдават и, че изтекли във Фейсбук фотоси за изискванията в действителност са били „ извадени от контекст”. Сниман бил да вземем за пример канал с прясна замазка.
Официална инспекция обаче демонстрира, че нещата въобще не наподобяват по този начин. Проверяващите от Министерството на туризма органи са безапелационни пред Нова телевизия, че стаите не са безвредни – да вземем за пример недобре закрепени са тв приемници, които висят над кревати и може да паднат. Имало е и случай със счупено стъкло. Глобата е от 200 до 1000 лв. за физическите лица т.е. хотелиерите, а от 1000 до 3000 лв. е за юридическото лице. Може да има и понижение на звездите на хотел - " Рига " е четиризвезден.
Освен всичко друго, въпросните стаи в действителност не дават отговор на каквато и да е категоризация. И повода е, че в действителност те се ремонтират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР