Искам да кажа, че аз не поощрявам и е против

...
Искам да кажа, че аз не поощрявам и е против
Коментари Харесай

Сидеров: Симеонов и Каракачанов заговорничат с Цветанов срещу Борисов

Искам да кажа, че аз не насърчавам и е срещу съдействието на " Атака " с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ на тези локални избори, евентуално и на всички последващи. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров, който употребява думата " подло " по адрес на ръководителите на двете партии.
Според Сидеров, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще бъдат подкрепени от някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов . Той разгласи пред Нова телевизия, че Валери Симеонов коментирал за смяна на управническата коалиция незабавно след среща с Цветанов на събора в Жеравна. И двете партии обмислят извиване на ръце и прилепяне, уверен е Сидеров. Той сподели и, че тук-там в страната структури на ГЕРБ, правилни на Цветанов, ще поддържат Симеонов и Каракачанов . За образец водачът на " Атака " даде Русе и Добрич. Припомняме, че досегашният кмет на Русе Пламен Стоилов не беше номиниран, а импровизирано повода е, че е човек на Цветанов.
" Симеонов нееднократно е посочвал, че Цветанов би трябвало да е министър председател ", продължи Сидеров и посъветва да се видят архивите по какъв начин водачът на НФСБ бил склонен на коалиция с ГЕРБ, само че не Бойко Борисов да е министър председател. " Много е значимо, че Каракачанов си мълчи т.е. съгласява се със Симеонов ", акцентира Сидеров. Според него проектът е Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да наберат повече поддръжка на локалните избори и по-късно да слагат условия, даже да се търси опит за независимо ръководство, без Борисов .
Лидерът на " Атака " попита и кой ще е опция – Слави Трифонов ли, Бойко Борисов ли. Той запя и остарялата ария – да се изкара мандатът, да бъдат направени пенсиите 300 лв.. 2 милиарда лв. излишно бяха дадени за едни самолети, вместо да идат за пенсии – " това беше може би причина да бъда изключен от комсомола ", съобщи Сидеров по отношение на бламирането му като ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Той добави, че може някое посолство да го е споделило на Каракачанов и Симеонов.
Волен Сидеров счита и, че " Обединени патриоти " не са към този момент трета политическа мощ – такава, след ГЕРБ и Българска социалистическа партия, към този момент била Движение за права и свободи. Националистът не изключи опцията въпреки всичко да се кандидатира за кмет на София – той към този момент изяви такава упоритост преди време с думите " в случай че ме ядосат ". А по въпроса дали би подкрепил Мая Манолова, Сидеров разяснява, че Манолова не е декларирала, че се кандидатира и добави, че не било редно да се поддържа претендент, който не е част от ръководството.
За край Сидеров даде мнение и за избора на основен прокурор – не било редно да се смесват управляващите, да се произнася кой и по какъв начин да избира идващ основен прокурор, а митингите против Иван Гешев били инспирирани от други неща, не от качествата му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР