Искам да изразя няколко резерви - освен външните заплахи има

...
Искам да изразя няколко резерви - освен външните заплахи има
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с резерви след заседанието на КСНС! Посочи кое я е притеснило и къде са се разминали с ГЕРБ

" Искам да изразя няколко запаси - с изключение на външните закани има и вътрешни, като контрабанда, битова престъпност, липса на обучение. Днешните министри не загатнаха и дума по тези въпроси, нямаше и отчети, което за мен е пропуск. Поставих този проблем вътре и получихме уверението, че на идващия съвещателен съвет ще бъде подложен този въпрос ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещанието на КСНС. " Имахме разнообразни отзиви по някои въпроси, само че всички бяхме на едно мнение за заплатите и състава на Министерство на вътрешните работи. Попитах Горанов, само че той ми отговори, че до края на годината не се планува актуализация на бюджета и не можем да разчитаме до края на годината да се случи това. Един от най-големите проблеми, за състава и хората вътре, за мен остава неуреден ", изясни тя.

" Ако си спомняте в предишния парламент модернизациите бяха признати, а ние бяхме срещу. Изведнъж държавното управление става срещу тази рационализация. Не получих ясно пояснение от Борисов, само че най-вероятно ще изискат стратегия за разсрочване на времето години напред за погашение ", добави Нинова.

" Г-н Сидеров се пошегува дали стенограмата от днешния диалог ще бъде разкрита, само че това няма да стане. Колкото тази на КТБ - няма проблем, ще бъде показана. Радев увери, че това ще се случи. Аз упорствам истината да излезе нескрито. Цялата информация ще бъде оповестена, няма да бъде отчасти, както ви споделят. Участниците в тези събития са живи и здрави и ще разясняват откакто това се случи ", увери в умозаключение водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР