„Искам да изкажа свийте съболезнования за жертвите в самолетната катастрофа,

...
„Искам да изкажа свийте съболезнования за жертвите в самолетната катастрофа,
Коментари Харесай

Борисов съобщи важни новини за стратегическото ни сътрудничество със САЩ

„ Искам да изкажа свийте съболезнования за жертвите в самолетната злополука, която стана в Иран, тъй като има и доста жители от Европейския съюз (ЕС). За благополучие няма починали българи “, с тези думи министър председателят Бойко Борисов стартира своето послание по време на

БЛИЦ напомня, че той и американският дипломат у нас Херо Мусатафа откриха първата сесия на Стратегическия разговор България-САЩ. На тази среща US посланичката проговори на български език .

Няколко пъти се сподели, че срещата с американския президент Доналд Тръмп е била „ историческа “. Днешните пет сесии по всички стратегически тематики също са значими.

Всичко това е дотоварено към година и половина. В идващите месеци ни чакат доста значими визити от Съединени американски щати “., добави министър председателят.

„ Когато се изстрелват ракети не е най-мирното време. Иран, Ирак и Сирия са в непосредствена непосредственост до България. Русия и Турция пък са под наказания. Това ни прави един доста, доста комплициран район.

Самолет на Военновъздушни сили на Съединени американски щати е бил погубен в базата Айн ал Асад, мощна детонация в центъра на Багдад ВИДЕО

Радвам се, че Съединени американски щати схванаха, че дружно с нас и други страни е района можем да създадем по този начин, че да може жителите в този район да живеят доста по-добре и да им подсигуряваме сигурен живот “, безапелационен бе Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР