Искам да имаме такава данъчна политика, в която младите хора

...
Искам да имаме такава данъчна политика, в която младите хора
Коментари Харесай

БСП предложи освобождаване от данък върху доходите за младите хора

Искам да имаме такава данъчна политика, в която младежите да имат благоприятни условия за по-високи приходи. Това сподели националният превдставител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Надя Клисурска по време на дебатите по предлагането на Българска социалистическа партия в Закона за корпоративното подоходно облагане
Идеята на социалистите е да се освободят от налог върху приходите от труд навършилите 26 години всички младежи.
„ Явно вас не ви тормози, че България се топи приблизително годишно сред 60 и 40 хиляди души. Аз не желая да сме на дъното. Искам да отлепим от дъното. Искам да имаме такава данъчна политика, в която младежите да имат благоприятни условия за по-високи приходи “, сподели Клисурска.
Тя уточни, че няма по какъв начин да не ни стряскат цифрите, че 80 % от българското население едвам оцелява. „ Нашите оферти са свързани с България, с поддръжка на младите, дейните и работоспособните хора в България “, акцентира още депутатът от Българска социалистическа партия.
Тя изрази вяра разсъдъкът в залата да надделее и предложенията на Българска социалистическа партия в един миг да получат рационалната поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР