Искам да дам и отговор на директора на СДВР -

...
Искам да дам и отговор на директора на СДВР -
Коментари Харесай

Жена заплаши да се самозапали, ако полицията посегне на лагера на майките от ”Системата ни убива”.

”Искам да дам и отговор на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи - в случай че Вие прибегнете към някаква ексцентрични дейности, с цел да разпръснете този митинг, то ние ще бъдем принудени да отговорим по същия метод. И аз съм се подготвила - в случай че някой би трябвало да изгори на това място тук, с цел да има народна власт и да останем тук, подготвена съм. Да си помислят преди да дойдат ”.
Това изрично съобщи пред публицисти Диана Кишкилова - една от дамите от " Системата ни убива ". Кишкилова не е майка на дете с увреждания, а тя самата страда от множествена склероза. Приела идеята на майките още от първия ден.

" Не искам да пребивавам в страна, пропита с корупция от дъното до върха. Много са аргументите, заради които съм застанала пред Вас. Ние не сме на това място, тъй като сме имали желание да вършим палатков лагер - вечерта, когато отидохме на посещаване при господин Борисов, по стичане на условия не ни разрешиха да приключим митинга до там, откъдето тръгнахме. Микробусът ни бе спрян тук. Неадекватното държание на комисар Николов остави микробуса тук ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР