Искам да благодаря преди всичко на ЦСКА за всички незабравими

...
Искам да благодаря преди всичко на ЦСКА за всички незабравими
Коментари Харесай

Каранга на сбогуване: Само ЦСКА до края на света!

Искам да благодаря на първо място на ЦСКА за всички незабравими страсти, които ми донесе в тази година и половина!

Това написа футболистът Фернандо Каранга на разлъка с почитателите и управлението на ЦСКА. Той направи прочувствена обява в обществените мрежи след година и половина на стадион " Българска войска ". Бразилският голмайстор ще бъде трансфериран в Китай. 

Каранга изигра 41 мача за " алените ", в които вкара 31 гола, напомня bTV. Това го трансформира в един от любимците на агитката на ЦСКА.

В обръщението си нападателят декларира, че е признателен за топлото отношение на последователите към него, както и за прочувствената поддръжка, която са му оказвали от трибуните по време на мач.

" Благодаря на всички треньори, управление, чиновници, показахте ми за какво всички назовават ЦСКА едно огромно семейство! И най-много безкрайни благодарности на най-великата аудитория в Европа! Наясно съм, че на никое място няма да видя това,което видях в този популярен клуб! Вие ме накарахте да се разпределям до финален мирис за тази магия,наречена ЦСКА! Въпреки всички компликации и удари, Вие и алената фланелка ми давахте сили да се боря! Ще ми липсвате! Оставам вечно един от Вас! И въпреки и от разстояние, ще крещя за тима по този начин както го вършат момчетата и девойките на свещения стадион " Българска войска "! САМО ЦСКА до края на света! ", написа Каранга.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР