Искам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента се

...
Искам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента се
Коментари Харесай

Борисов бесен: Децата и внуците на убийците на Буров напъват да дойдат в ЕП като троянски коне и ще ми говорят за апартаменти

Искам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента се намираме на посетители в Европарламента, на посетители сме на господин Антонио Таяни, само че към този момент има пространство наречено "Атанас Буров ". Първият български политик, който е почетен с такава чест.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов в постройката на европарламента в Брюскел по време на формалната гала по откриването на бюст на Атанас Буров, съобщи кореспондент на Novini.bg. "Атанас Буров е споделил, че би трябвало да бъдем другари с всички, в това число и с Съюз на съветските социалистически републики, само че първи е прозрял, че бъдещето на България е обвързвано с Европа. За страдание опълчването в България продължава. Тези, които избиха цвета на нацията след 1944 година, ги няма през днешния ден. Напротив. Техните деца и внуци напъват да дойдат тук като троянски коне. Не желая да си скапваме настроението, само че желая да се знае какво значи да се живее в боязън. Попитайте наследниците на Буров какво е боязън, същински боязън. Да не можеш да приказваш, да дойдат да ти вземат всичко без съд и присъда. А какво става в този момент? Децата и внуците на убийците на Буров ще ми приказват за лиспа на медийна независимост, когато са обградени от 100 камери и могат да си приказват каквото си желаят. Наследниците на Буров ще ви обяснат какво значи боязън. Него са го наричали буржоа. А алената буржоа след 1944 година какво правеше? Кой живееше в най-хубавите жилища тогава - на Позитано, на Оборище, в центъра? Те ще приказват в този момент за жилища. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите ", ядоса се Борисов.

"Стига. Не желая да скапвам този прекрасен празник през днешния ден. Още един път желая да благодаря на всички тук ", приключи министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР