Искам да благодаря на всички наши симпатизанти, които гласуваха при

...
Искам да благодаря на всички наши симпатизанти, които гласуваха при
Коментари Харесай

Борисов: Повтори се сценарият от предишните избори

„ Искам да благодаря на всички наши симпатизанти, които гласоподаваха при този цялостен тормоз, натрапен върху тях от администрацията на Радев. Ниската изборна интензивност сподели тоталното несправяне на този кабинет с провеждането на изборите “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг след края на изборния ден

„ Нямаше място, където да не дефектират машини, да няма проблеми. Мисля, че в международната история за гласоподаване ще влезе по какъв начин една стара жена я гони полиция и тя яде бюлетина. Дотам докараха българския народ - бяга и яде квитанцията, и полицията я гони. Тази най-ниска изборна интензивност сподели всичко, за което говорихме “, добави той.

Според него на тези избори се е повторил сюжетът от предходните избори.

„ Всички социологически организации даваха 8 % преднина на ГЕРБ. Така потеглиха изборите. В последния миг стартира да се стопява тази преднина - предходния път за Има Такъв Народ, в този момент за Политическа партия. Това, което имаме все още, ни отрежда, че сме първа политическа мощ. Това на процедура няма никакво значение. Възторгът, в който изпадат сътрудници, от класирането си, моят прочит е различен ", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи още, че народът е съумял да изгони мутрите от Народното събрание. „ Вместо да идат, те си потеглиха “, добави той.

„ Съжалявам сътрудниците Христо Иванов и Атанас Атанасов. Те не заслужаваха такава орис. Таман да се засилят нещо да става от тях и пристигна някой и ги предвари. Сега са под Движение за права и свободи. Доста обидно – да имаш претенциите, че си най-знаещият и можещият, а неблагодарния български народ да ти отрежда последно място до „ Възраждане “, добави той.

По думите му това, че „ Демократична България “ не са подкрепили претендента си за президент демонстрира, че те имат тежка взаимозависимост или имат лъжлива дясноцентристка. „ Само ми е мъчително за тях – не доста, само че ми е мъчително “, добави той.

„ От на следващия ден би трябвало да се образува парламент – устойчиво болшинство. Много са ми забавни като приказват за политики. Те и до момента имаха политики, за какво не направих държавно управление? Какво ще се промени в този момент? Тези, които доведоха хауса, в този момент би трябвало да вършат политики. Как ще им решат здравната рецесия? Как ще им решат цените на тока? Не знаем “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Никой не приказва за политики през това време – какво ще стане с имунизацията, с газта, с тока, с еврозоната. Ние ще продължим да се държим отговорно. Смяната на една прическа не значи смяна, по-скоро замяна. Този парламент ще е по-скучен, тъй като няма съществени представители. Бях си заречен да не го приказвам това, само че ми носиха ковчега пред къщата и не мога да не се развеселявам, че в този момент отново ще са на площада по някакъв метод “, добави той.

Борисов сподели, че няма желание да подава оставка като водач на ГЕРБ. " Няма да им доставя това наслаждение да си подам оставка. Не чакам да има устойчиво държавно управление ", безапелационен беше Борисов. Той посочи, че в случай че запазят позицията си на първа политическа мощ, са длъжни да опитат да сформират държавно управление и ще поканят за диалог идващите партии поред.

Най-вероятно като дойдат резултатите от чужбина няма да сме първи, само че един народен представител повече или по малко не носи непоклатимост. И вместо да оценят избора на хората и нашата оценка - за 3 път под принуда по техните правила печелим, посочи Борисов.

От на следващия ден би трябвало да се образува парламент и устойчиво болшинство, акцентира той. Какво ще се промени в този момент - дори тъкмо противоположното, тези, които доведоха хаоса, би трябвало да създадат и политика - по какъв начин ще решат здравната рецесия, цените и сметките за тока, не знаем никой не приказва за политика досегаю. Така че ние ще продължим да се държим отговорно и промяната на една прическа не значи смяна, по-скоро замяна. Този парламент ще е по -скучен, тъй като няма съществени представители, сподели водачът на ГЕРБ по отношение на Мая Манолова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР