Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха благодаря и

...
Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха благодаря и
Коментари Харесай

Ивайло Старибратов: Шанс за сглобка в Пловдив няма, тя стана на друго ниво

„ Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха благодаря и на всички, които излязоха да гласоподават. Очевидно хората не се мотивираха да гласоподават, което малко ме разочарова персонално. Не мога да преценява за какво хората избраха идващите 4 години нещата да са такива, каквито са сега – да са разкопани улиците, да има поправки, неприятен превоз. Не мога да си обясня “. Това съобщи претендентът за кмет на ПП-ДБ Ивайло Старибратов след оповестяване на резултата от балотажа. Припомняме, че по данни на екзитполовете борбата за Пловдив завоюва съперникът му Костадин Димитров, който го води с към 12% разлика.
Прочетете още
Именно ниската изборна интензивност, незадоволително нападателната предизборна акция и липса на известност са довели до загубата му, проучва Старибратов.

По думите му късмет за сглобка няма в Пловдив: „ Почти изрично. Сглобката стана на друго равнище, ще забележим доколко ще продължат старите известни схеми в Пловдив. Категорично нашите общински съветници няма да влязат в сглобка “, съобщи номинираният от „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Той добави, че ще продължава да се бори за града посредством общинските съветници на Пловдив и даде поръчка да работи за свои персонални дела.

Попитан по какъв начин си изяснява огромният % на гласоподаватели, отбелязали, че не поддържат никого: „ Все още се колебая в това, само че дано забележим крайните резултати. Малко се удивлявам на този огромен %, по тази причина дано забележим финалното броене “

Той съобщи, че не би приел поста на заместник-кмет. Според него не се чака огромна смяна в това кои политически лица ще заемат управническите постовете след считана на властта.  „ И като заместител, кметове и като хора, които ще са в Общинския съвет “, добави Старибратов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР