Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласуват миналата

...
Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласуват миналата
Коментари Харесай

Фандъкова: Манолова е готова да оглави протест срещу себе си, за да спечели гласове

Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласоподават предходната неделя. Надявам се и тази неделя да излязат да гласоподават, тъй като това е значимо за града ни и неговото развиване. Това сподели в утринния блок на bTV претендентът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

" ГЕРБ и Съюз на демократичните сили още веднъж са първа политическа мощ. Имаме най-вече общински съветници. За мен най-важното е, че София продължава да бъде дясна. За 10 години сигурно сме позволили неточности, само че аз се явявам да получа поддръжката на хората. София няма време за губене. Трябва работа и аз не желая София да изпада в безпорядък и безвремие. Още в изборната нощ споделих, че ще проведа диалози с другите десни партии. Не съм ходила в офиса на " Демократична България " да разпределям и давам обещание някакви постове и да диря поддръжка. Търсих поддръжка за развиването на града. Имаме доста общи сфери и хрумвания за развиването на София с тях. Разговаряхме по кои тематики можем да си сътрудничим след изборите. Никога не ми е било в стила да вървя по кафенета на секрети срещи. Симпатизантите на " Демократична България " заслужават почитание. Аз постоянно съм гласувала за десни партии и в никакъв случай не съм го крила. Аз поздравих партията и за резултатите на листата им. Проведох срещи и със " Спаси София, и с Вътрешна македонска революционна организация. Пак ще повторя, че ясно споделих още в изборната нощ, че ще диря диалози с всички, с цел да работим дружно за решаването на проблемите на София ", безапелационна бе Фандъкова.

" Странно е госпожа Мая Манолова да отхвърля, че е била острие на Българска социалистическа партия. Аз и моят щаб предложихме още в понеделник един публичен спор по всички тематики за София. Г-жа Манолова отхвърли и очевидно има проблем да покаже екипа си. За последния месец се срещнах шест пъти очи в очи с Мая Манолова. Отправих и много въпроси, на които още не съм получил отговор. Сега искахме дебата да е с екипите ни, тъй като изискуем на софиянци да приказваме освен за проблемите на града, само че и за техните решения ", добави Фандъкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР