Искам да благодаря на всички избиратели, които гласуваха за ПП,

...
Искам да благодаря на всички избиратели, които гласуваха за ПП,
Коментари Харесай

Ухиленият Петков след загубата на изборите: Сега е ред на ГЕРБ да сформира правителство


Искам да благодаря на всички гласоподаватели, които гласоподаваха за Политическа партия, само че и на всички, които гласоподаваха. Тези хора поддържаха демокрацията в България, съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Това, което се случи през днешния ден, демонстрира, че голям брой хора не престават да имат вяра, че България може да бъде просперираща, да не бъде разяждана от корупция “, разяснява той.

Искаме да уважим избора на хората и това, че ГЕРБ е първа политическа мощ – те носят голяма отговорност. Преди единствено 8 месеца ние с 67 депутати сформирахме държавно управление, макар че беше доста сложна коалиция. Сега е техният ред те да създадат коалиция, сподели той.

„ Искам ясно да заявя. Ние обещахме на нашите гласоподаватели, че коалиция с Движение за права и свободи и ГЕРБ няма да бъде направена от Политическа партия. Обещахме това преди изборите и ще си осъществим обещанието “, разясни Петков.

„ Искам да пожелая на ГЕРБ триумф в съставяне на държавното управление, тъй като техният триумф е триумф на всички българи “, съобщи от своя страна Асен Василев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР