Искам да благодаря, на първо място на колегите си прокурори,

...
Искам да благодаря, на първо място на колегите си прокурори,
Коментари Харесай

Иван Гешев се закле и цитира Апостола

 " Искам да благодаря, преди всичко на сътрудниците си прокурори, следователи и правосъдни чиновници освен, че ме поддържаха, а и по тази причина, че потвърдиха, че прокуратурата е екип. Аз съм основен прокурор посредством главно на тези хора ", съобщи Иван Гешев по време на встъпването му в служба като основен прокурор на България. 

" Всички ние показахме какво можем, когато сме били дружно и имаме обща цел. Предстои, променяйки се и, стъпвайки на традициите си да отговорим на упованията на българските жители, на хора, които ни заплащат заплатите за повече правдивост. Сигурен съм и имам вяра, че прокуратурата ще стане по-открита и ще се отвори към проблемите и болките на хората.

Вярвам, че ще създадем това, в случай че сме единни, в случай че в институциите виждаме сътрудник, а не зложелател. Можем да го реализираме, в случай че пазиме всеки един от нас в прокуратурата от всевъзможни офанзиви, целящи дестабилизация. Знам, че ще е мъчно и тежко в този мандат, само че давам обещание, че цената си заслужава - тя е една по-добра и правова страна, която да оставим на децата и внуците си.

Спокоен съм, че ще създадем това. Ще преразказвам Ейбрахам Линкълн: Може да вървим с дребни крачки, постепенно, само че в никакъв случай не вървим обратно. 

Всички би трябвало да помним и думите на апостола на българската независимост Васил Левски: Дела трябват, не думи. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР