Искам да благодаря на младежите, които бяха денонощно тук. Имаме

...
Искам да благодаря на младежите, които бяха денонощно тук. Имаме
Коментари Харесай

Цветанов: Сценаристите на Костинброд и на днешните компромати са едни и същи

Искам да благодаря на младежите, които бяха непрекъснато тук. Имаме такава традиция още от 2007 година. Събрахме над 40 000 подписа единствено за половин ден. Изпълнили мсе всички условия на законаи и съм уверен, че инспекцията на подписите ще завърши напълно скоро.

Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, който дружно с ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов внесе документите за присъединяване на двете партии в евроизборите. "Във всяка една предизборна акция има компромати. В тази също е по този начин. Ние трбява да покажам какви са нашите евродепутати и по какъв начин посредством тях ще се чуе гласа на България най-силно, а не да участваме във воденето на тези компроматни войни. С икономическия напредък и всички хубави неща, които се случват в България, съм уверен, че ще имаме нужната поддръжка и най-вече евродепутати ", безапелационен беше Цветанов.

"Не желая да разясня тематиката за апратментите. Днес е прекрасен и безоблачен ден, имаме регистрация. Ще кажа единствено, че с компромати и борба не се реализира нищо в политиката. Нека да приказваме за нашата евролиста, която е най-хубавата. На нашите евродепутати им се чува гласа в Европа. Те работят за една мощна и обединена Европа. Те ще пазят всички европейски полезности. Ще създадем една мощна предизборна камапния и ще покажем какво можем. Ще осведомяваме българските жители по всички значими тематики ", разкри още Цветан Цветанов.

"Вчера бяхме подкрепени от "Обединени земеделци ". Водим диалози с още партии от същинската и достоверна десница. Ние би трябвало да бъдем обединени и да подкрепим фамилията на ЕНП. Призивът ми към всички демократични мислещи българи е да гласоподават за една обединена и мощна Европа. Това може да стане единствено, в случай че ЕНП получи допустимо най-вече гласове ", прикани той.

"В Българска социалистическа партия си поставят лидер на листата човек, който е обвинен за пране на пари. В парламентарната си група имат депутати с обвинявания. И тъкмо те да приказват за морал ми се коства неуместно. Нека да оставим компетенетните органи да си свършат работата. Защо ми задавате въпроси единствено за Пламен Герогиев, а не ме питате за Лозан Панов? С тези компромати не се реализира нищо в политиката. Сценаристите на аферата "Костинброд " са същите, които вършат и провеждат тези компромати през днешния ден ", разгласи Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР